logo
Pater Bunsstraat 3, 5836 BR Sambeek 06 5421 6852 info@jeeveecommunicatie.nl
 

Over ons

Over ons

JeeVee Communicatie is in 2005 opgericht. Het begon allemaal met het ontwerp van een logo voor een goede vriend. Hij had al vele ontwerpen aan zich voorbij laten gaan en nodigde ons uit voor een gesprek. Met één intakegesprek wisten wij direct de juiste snaar te raken.

Dit is direct de kracht van JeeVee Communicatie; meedenken met de klant en vervolgens de juiste stappen zetten, al dan niet in samenwerking met diverse andere specialisten binnen het communicatievak. Zo zijn we altijd en overal specialist in elke discipline, zonder dat u betaald voor iets dat u niet nodig heeft.

Waarom kiezen klanten voor JeeVee Communicatie?

Op JeeVee Communicatie vallen we regelmatig terug. De ene keer voor een helder advies. De andere keer voor het maken van een mooi ontwerp of voor levering van kwalitatief hoogwaardige materialen. Voor ons een partner die onze kwaliteitseisen begrijpt.

Hans Jenniskens Eigenaar Jenniskens Kraanverhuur B.V.
Waarom kiezen klanten voor JeeVee Communicatie?

Als office manager werk ik erg prettig samen met Jeanette Verstraaten. Zij ondersteunt ons vooral op het gebied van huisstijl en websitebeheer. De lijntjes zijn erg kort, de ondersteuning goed. Jeanette denkt altijd positief en actief mee. Ze is een fijne partner om mee te sparren en geeft altijd tactisch haar eerlijke mening. Echt iemand waarop je kunt bouwen.

Trudy Moors Officemanager bij Laarakkers
Waarom kiezen klanten voor JeeVee Communicatie?

Als het om mijn bedrijfscommunicatie gaat is JeeVee Communicatie voor mij een ware regisseur. Aan een half woord heeft Jeanette genoeg om diverse communicatie-uitingen naar wens uit te voeren. Daarnaast behartigt ze mijn belangen bij leveranciers. Ze staat haar mannetje om het beste voor mijn bedrijf te bereiken.

Herbert Smedema Eigenaar, Smedema Makelaardij B.V.
Waarom kiezen klanten voor JeeVee Communicatie?

Jeanette denkt goed met mijn bedrijf mee. Ze let daarbij goed op de kosten en de baten. Zo komt ze met passende oplossingen voor mijn bedrijf. Daarnaast kan ik altijd op haar terugvallen als ik vragen heb. Kortom een fijne meedenkende partner om samen mee te werken

Nicole Huibers eigenaresse Ezelgasterij
Waarom kiezen klanten voor JeeVee Communicatie?

“Met Jeanette is het makkelijk en snel zaken doen. Ze kan snel schakelen en is makkelijk te bereiken. Ze snapt waar we mee bezig zijn en geeft naar eigen inzicht professioneel advies. En ze komt na wat er afgesproken is. Kortom een betrouwbare partner van Laarakkers.”

Wiljan Laarakkers Directeur/Eigenaar van de Laarakkers Groep